UPRAVNI ODBOR

Tomaž Kozovinc
Predsednik
Sem Tomaž Kozovinc in prihajam iz Žalca. Teden ponavadi preživim v Ljubljani kot študent Akademije za glasbo. Študentski klub Žalec je del mojega vsakdana že od začetka srednje šole. Že v dijaških letih sem sodeloval v veliko projektih, predvsem na področju zabave in kulture, ter kmalu postal tudi predsednik dijaške sekcije ŠKŽ. Trenutno štejem 22 pomladi in sem podpredsednik kluba. Že peto leto sem tudi tesno vključen v oblikovanje našega največjega projekta Žalska noč mladih, na katerem skrbim za celoten booking in tehniko. V prostem času imam veliko dela s svojo glasbeno skupino Jackson, s katero koncertiramo po Sloveniji, ter s snemalnim studijem BatCave, kamor ste vabljeni vsi, ki želite kvalitetno posneti svoje izdelke.
Facebook
Anja Oset
Podpredsednica
Pred kar nekaj časa sem prejela listek, katerega vsebina se je zaključila z znanim citatom: "Sky is the limit.". Prav tega sem se odločila v življenju držati, zato iz dneva v dan stopam po poti z novimi izzivi in spremembami. Ta pot me je pripeljala v ŠKŽ in zaradi nje ostajam tukaj. ŠKŽ mi daje možnost odkrivanja novega in bogatenja starega, kaže na moje sposobnosti in šibke točke in to mi je tu všeč. Sem torej Anja Oset, ki hodi po svoji poti polni ciljev, presenečenj in stvari, ki jih imam rada, kot je moj študij pa šport, narava, knjige in tisti čas, ki je samo zame, ki je prežet z mirom in energijami, ki mi daje vedeti, da sem tukaj in zdaj.
Facebook
Matic Zagoričnik
Upravni odbor
V današnjem času se soočamo z veliko apatičnostjo mladih do aktivizma na področju mladinske dejavnosti v lokalnem okolju. Moj cilj je razširiti dober glas kluba in pridobiti podporo drugih organizacij na lokalnem področju. S klubskimi projekti za mlade in še posebej z aktivno dijaško sekcijo Študentskega kluba Žalec želim spodbuditi mlajše generacije nadobudnežev k novim idejam in večjemu vključevanju v aktivnosti na področju mladinske dejavnost. Z dobrim delom morajo mladi videti in spoznati prednosti, ki jih prinaša aktivno sodelovanje v študentskem klubu.
Facebook
Kristina Slipčević
Upravni odbor
Sem Kristina Slipčević, študentka Pedagoške fakultete v Mariboru. Delo z otroki me neizmerno osrečuje, saj so iskrena in srčna bitja, ki na svet gledajo popolnoma drugače, kot odrasli. Vesela sem, da imam priložnost sodelovati in soustvarjati projekte v Študentskem klubu Žalec za »malo starejše otroke«. Čeprav sem tu šele dobro leto, sem pridobila že veliko novih izkušenj in znanj, ki mi bodo koristila pri mojem bodočem poklicu in življenju nasploh. Ker sem šele na začetku svoje študijske poti, upam, da bom tudi v prihodnje del ekipe ŠKŽ-ja in bom pri nadgrajevanju svojega znanja sklepala nove prijateljske vezi s študenti, ki si prizadevajo za kvalitetno preživljanje prostega časa mladih v Občini Žalec.
Facebook
Kamila Marta Novak
Upravni odbor
Če o meni povprašate moje prijatelje, bi me najverjetneje opisali kot tisto, ki jo vedno vse zanima, tisto, ki jo je vedno povsod polno in tisto, ki ima vedno veliko obveznosti in je nič ne ustavi pred tem, da bi si jih nakopala še več. Ker me zanimajo in veselijo številne stvari, sem imela ob zaključku srednje šole ogromno možnosti pri izbiri študija. Na koncu je vse odtehtala želja po poklicu, ki bi mi predstavljal vsakdanji izziv in hkrati priložnost, da s svojim delom pomagam ljudem in rešujem njihova življenja. Tako sem postala študentka medicine z načrtom, da bodo vse ostale stvari, ki me veselijo (beri: igranje inštrumentov, petje, branje, potovanja, učenje tujih jezikov...) v prostem času še vedno ostale moj hobi. Začuda se je to tekom študija izkazalo za precej zahtevno.  Vseeno pa sem si obljubila, da študiju ne bom dovolila okupirati vseh področij mojega življenja in eden izmed načinov uresničevanja te zaobljube je tudi to, da sem postala aktivistka v Študentskem klubu Žalec. To je moja priložnost, da združim prijetno s koristnim in v družbi dobrih prijateljev aktivno sodelujem pri soustvarjanju mladim čim bolj prijaznega in zanimivega okolja.
Facebook
Urška Pepel
Upravni odbor
Sem Urška Pepel, 21-letna študentka kadrovskega menedžmenta na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani in prihajam iz Žalca. Z delom v Študentskem klubu Žalec sem pričela leta 2013, in sicer kot članica disciplinske komisije. V klubu aktivno sodelujem zaradi tega, ker z organiziranjem raznih dogodkov pridobivam izkušnje, ki mi bodo v prihodnosti zagotovo prišle prav in pa ker spoznavam nove ljudi. Poleg dela v Študentskem klubu Žalec sem aktivna članica Društva študentov kadrovskega menedžmenta na Fakulteti za družbene vede, ukvarjam pa se tudi z dobrodelnostjo. V prostem času rada plešem, rolam in pečem slaščice.
Facebook
Janez Žolnir
Upravni odbor

NADZORNA KOMISIJA

Aljaž Gobec
Predsednik nadzorne komisije
Sem študent multimedije, programa na fakulteti elektrotehnike in računalništva ter informatike v Ljubljani. Kljub temu, da sem v članstvu novinec, sem z njim v stiku že kar lep čas. Obožujem alternative glasbo, elektroniko, filme in serije, potovanja in predvsem druženja s prijatelji in seveda vsemi neznanci, ki imajo podobne interese. Po srcu sem organizator, zato menim da bom kot član prišel na svoj račun. Veselim se aktivnega sodelovanja s klubom in soustvarjanja mnogih lepih trenutkov.
Gregor Pepel
Nadzorna komisija
Pozdravljeni, sem Gregor Pepel. Rojen Žalčan, kjer sem tudi obiskoval osnovno šolo. Srednjo šolo sem zaključil na tehniški gimnaziji na Šolskem centru Celje Lava. Trenutno sem študent višješolskega programa mehatronike na Šolskem centru Celje Lava. V svojem prostem času treniram ju-jitsu, kjer je moj do sedaj najuspešnejši rezultat peto mesto na svetovnem prvenstvu. Sem tudi prostovoljni gasilec v PGD Žalec in član Lovske družine Žalec. Študentskem klubu Žalec sem se kot aktivist pridružil v letu 2014. Trenutno pa sem član nadzorne komisije Študentskega kluba Žalec.
Facebook
Jan Franc Podbrežnik
Nadzorna komisija
Devetnajstletni študent filozofije in angleško obarvanih medjezikovnih študij se iz štajerske prestolnice, ki mi daje zavetje pod fakultativno streho, z znanjem pod roko vedno znova vračam polnit baterije v domači Žalec. Ljubiteljski obračalec besed po papirju in ekranu, po novem tudi nadobudni gobezdalec v eter Mariborskega Radia Študent. Pozimi ga ni čez spust po beli strmini, poleti čez lahkotne večere, noči in jutra v dobri družbi in z dobro glasbeno podlago. Besed in razmišljanja me je polno, kot protiutež v akciji pa imam privilegij biti del nadvse aktivne ekipe Študentskega kluba Žalec.
Andraž Čuvan
Nadzorna komisija

DISCIPLINSKA KOMISIJA

Kristjan Kos
Disciplinska komisija
Sem Kristjan Kos, študent Fakultete za Družbene vede v Ljubljani. Že kot dijak sem se začel ukvarjati z družbeno-političnimi organizacijami, bil sem namreč član Dijaške organizacije Slovenije. Ko sem prišel na univerzo sem se kaj hitro začel ukvarjati s študentskim organiziranjem, tako smo v okviru Študentskega sveta in Študentske organizacije FDV izvedli ogromno dobrih projektov. Ves čas pa mi je nekaj manjkalo, manjkalo mi je študentsko organiziranje v mojem lokalnem okolju, to zadovoljitev sem dobil v Študentskem klubu Žalec. Sem človek, ki je vajen timskega dela, zato verjamem, da bomo v prihodnje z ekipo Študentskega kluba Žalec dobro delali in pripravili veliko dobrih projektov
Lejla Kukuljčić
Disciplinska komisija
Andraž Čehovin
Disciplinska komisija
Sem Andraž Čehovin predsednik dijaške sekcije ŠKŽ. Star sem osemnajst let in obiskujem zadnji letnik srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije, smer strojni tehnik. V Žalcu živim že celo življenje in sem ponosen prebivalec Žalca. Poleg šole sem aktiven na veliko področjih, od sveta športa, predvsem vse kar je povezano z tekmovanji in predelavo motociklov, umetniškega sveta, veliko časa pa rad preživim v dobri družbi s prijatelji. Ciljam na to, da imam čim bolj raznolike in zanimive dneve in poskušam izkoristiti sleherno minuto v dnevu za delo, druženje in podobno. Moj moto v klubu je: ,,ustvariti projekte in ugodnosti, kjer bomo vsi skupaj ustvarili neko magično zgodbo, za katero bodo vedele in jo nadaljevale še generacije za nami.”
Martin Kozmelj
Disciplinska komisija
Sem Martin in prihajam iz Petrovč. Sem absolvent študijskega programa Multimedija na Fakulteti za elektrotehniko in Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Dejaven sem tudi v drugih društvih, kot sta Športno društvo Petrovče, kjer opravljam funkcijo podpredsednika, in Prostovoljno gasilsko društvo Dobriša vas - Petrovče. Sem velik ljubitelj vseh športov, od nogometa in rokometa do smučanja in hokeja.

DIJAŠKA SEKCIJA

Anja Šketa
Predsednica dijaške sekcije
Sem Anja Šketa, prihajam iz Polzele in obiskujem 3. letnik Gimnazije Lava. V prostem času se rada ukvarjam s športom in branjem knjig. Najlepše preživeti dnevi so mi zunaj na kavi s prijatelji in tisti, ko s prijatelji igramo odbojko na igrišču. Obožujem poletje in sončenje na plaži ter spomladanske piknike v naravi. Moj kratkoročni cilj je uspešno končana srednja šola, dolgoročni cilji pa čim več potovati in uživati v življenju ter izkoristiti vsak trenutek do popolnosti. V Študentski klub Žalec sem se vpisala z razlogom, ker rada sodelujem pri različnih projektih, spoznavam nove ljudi in pomagam ljudem v stiski ali pa jim samo polepšam dan. To mi Študentski klub Žalec odlično omogoča in ni mi žal, da sem se vpisala v ta klub.
Facebook
Jaka Uranjek
Upravni odbor dijaške sekcije
Sem Jaka Uranjek, star sm 18 let in prihajam iz Žalca. Trenutno obiskujem 4. letnik na srednji šoli za strojništvo, mehatroniko in medije. Svoj prosti čas najraje preživim s prijatelji ali pa si doma pogledam kakšen film. V ŠKŽ sem se vpisal zaradi zanimivih dogodkov, potovanj, in spoznavanja novih ljudi. Moj kratko ročen cilj je da uspešno končam to šolsko leto, opravim maturo in se vpišem na faks. Moj dolgoročni cilj pa je, da bom uspešen v tem kar obožujem in preprosto uživati življenje.
Facebook
Dominik Babič
Upravni odbor dijaške sekcije
Pozdravljeni, sem Dominik Babič, star sem 18 let in prihajam iz Polzele, kjer sem obiskoval tudi osnovno šolo. Sedaj hodim v zadnji letnik šolskega centra Celje in sicer programa strojni tehnik. V prostem času se ukvarjam s športnimi aktivnostmi, rad pa grem tudi na kakšno pijačo s prijatelji. Sedaj pa bom svoj prosti čas posvečal tudi Študentskemu klubu Žalec, saj želim da organiziramo čim več uspešnih dogodkov in pri tem vsi čim bolj uživamo.
Gal Cimperman
Upravni odbor dijaške sekcije
Sem Gal Cimperman, star 17 let in prihajam iz Prebolda. Obiskujem srednjo šolo za gradbeništvo in varovanje okolja. Pozimi se veliko bordam, poleti pa uživam v vožnji z motorjem. Kratkoročni cilj mi je čim več druženja in izvajanja projektov v Študentskem klubu Žalec, dolgoročni pa uspešno končana srednja šola in uživanje poletnih počitnic s prijatelji.
Facebook

 

SVETNIK

Lina Pušnik
Svetnica Sveta Zveze ŠKIS in svetnica Sveta ŠOLS
Sem Lina, študentka podiplomskega študija ekonomije v Ljubljani. V prostem času grem rada v naravo, se družim s prijatelji ali pogledam dobro ljubezensko dramo. Rada imam pozitivno energijo in nasmejane ljudi. Polega študija že od malih nog treniram karate in tekmujem na mednarodni ravni. V Študentskem klubu Žalec sem aktivna od začetka svojih študijskih let. V tem času sem pridobila izkušnje delovanja v timu in organizacije dogodkov. Delovanje v klubu mi tako predstavlja priložnost pridobivanja različnih kompetenc in razvijanje kritičnega mišljenja. To je odličen način za nas mlade, da se družimo, zabavamo, učimo in nenazadnje širimo naš krog poznanstev. Kadar sem slabe volje si zavrtim Severino ali pa: ˝Every day may not be good…but there is something good in every day.˝
FacebookE-mail