27 Feb 2019

Napovednik dogodkov za mesec marec

Napovednik dogodkov, ki bodo pod okriljem Študentskega kluba Žalec potekali v mesecu marcu. Najprej bo na vrski zabava na pustno soboto, sledi ji glasbeni večer ob dnevu žena. Športno pa bomo zaključili mesec z squash turnirjem in tradicionalnim ogledom poletov v Planici.

slika1
Maškaraoke s ŠKŽ

Odbita in norčava. Zabavna in sproščena. To je Maškaraoke zabava s Študentskim klubom Žalec, kjer si lahko nekaj, o čemer vedno sanjaš. Vse maske prejmejo kupon za pijačo, tiste najbolj izvirne in najboljše pa prejmejo praktične nagrade.

Na dogodek
slika2
Dan žena s ŠKŽ / The Lemondy-N&N music

8. Marec je dan, na katerega se spomnimo na naš nežnenjši spol; ženske. Za to bomo v njihovo čast priredili večer z odlično glasbo in pijačo.

Na dogodek
slika2
Kdo si upa?! / SQUASH turnir s ŠKŽ

Pripravi lopar in se pomeri v čisto pravem SQUASH turnirju, ki bo potekal v soboto, 9.3. ob 14. uri v Rdeči dvorani v Velenju. Tiste najboljše čakajo bogate nagrade!

Na dogodek
slika2
St. Patrick’s day party w. ŠKŽ

Največji irski praznik bomo obeležili kot se spodobi, z dobro pijačo in odlično družbo!

Na dogodek
slika2
Na skoke s Študentskim klubom Žalec / Planica 2019

Pridružite se nam na ogledu smučarskih skokov v Planici! ODHOD: Sobota, 23.3.2019 ob 4:00 izpred Avtobusne postaje Žalec CENA IZLETA :15€ za člane / 25€ za nečlane (v ceno je vključen avtobusni prevoz, spremstvo vodnika in vstopnica)

Na dogodek