Mladi obvladajo marsikaj, ne le računalnika. Zato smo se Študentski klub Žalec in  Mladinski svet občine Žalec odločili, da dobijo svoj prostor in se predstavijo na Mladinskem bazarju.  Njihova priložnost bo v soboto, 3.9.2016, ko bomo v sklopu Žalske noči mladih organizirali še popoldanski program, ki pa bo brezplačen.

Mladinski bazar, ki se bo začel ob 15.00, bodo zapolnile stojnice z različnimi izdelki mladih, ki svoje ideje upodabljajo na različne načine. Predstavili se bodo tudi mladinski klubi iz Žalske regije. Poleg bazarja pa bomo tudi migali na turnirju v odbojki in tekmovanju v rolkanju.

Na stojnicah boste našli vse. Predstavila se bodo društva kot je Mladinsko društvo Polzela, Rotaract klub Žalec, Inekstremo, Klub mladih iz Galicije in Šempetra. Tu bodo tudi društvo za napredek in regionalni razvoj in Mladi za prihodnost, pa tudi mi, Študentski klub Žalec in Mladinski svet občine Žalec, bomo imeli svojo stojnico. Poleg društev bodo sebe in svoje izdelke predstavljali tudi posamezniki, za malo »luštov«, bi rekli mi, vam lahko prišepnemo, da je nekaj stojnic zasedenih z blagom, nekaj z lesenimi izdelki, pa iz kvačk in fimomase, da o papirju sploh ne govorimo. Program pa bodo tudi popestrili plesalci iz Plesnega kluba Moove, ki se bodo predstavili s svojimi plesnimi točkami. Poskrbeli pa smo tudi za športne navdušence. Tisti, ki bi se želeli malo spotiti imajo možnost sodelovanja na turnirju trojk v odbojki na mivki, ki ga organizira Mladinski svet občine Žalec. Prijave za turnir se zbirajo pred pričetkom tekmovanja. Da pa bodo tekmovalci lahko dali vse od sebe, prejmejo na prizorišču brezalkoholno pijačo in praktično nagrado. Tisti, ki raje rolkajo ali pa rolkarje opazujejo, bodo na svoj račun prišli na dogodku Rolka Jam, ki ga organizira Društvo Vižde. Tekmovalci se lahko prijavijo na prizorišču pred pričetkom tekmovanja. Prijavnine ni. Društvo Vižde je za navdušence pripravilo tudi Jamlisto; 15.00 začetek, 16.00 best trick sešn junior & senior, 19.00 podelitev nagrad.

Ob 20. uri pa se obeta nova koncertna noč s Prismojenimi profesorji bluesa, Jardier, Los Ventilos, in Daniel Vezoja. Organizatorji in Športni center Žalec vas veselo pričakujemo!

 

banner_zalska