NOVOLETNI BEOGRAD 2017

28.12.2016 – 1.1.2017

Prihajajoče novo leto je idealna priložnost, da najboljšo noč v letu preživiš v BEOGRADU! Pripravi se na vroče žure in nepozabno novo leto skupaj s ŠKŽ in MDP!

Prijaviš se lahko na spodnji povezavi:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVQxivUituR51j0hCl8PnQ3ClBgJL7SS-PpF9mOSpVaVUUAg/viewform?c=0&w=1

Cena :
– 80 EUR člani (ŠKŽ in MDP)
– 120 EUR nečlani

V ceno je vključeno:

• 3x nočitev z zajtrkom v hotelu *** (http://www.hotelrex-belgrade.com/)
• organizacija izleta,
• strokovno vodenje ves čas potovanja,
• dve zabavi,
• osnovno nezgodno zavarovanje,
• turistična taksa,
• prijavnina,
• panoramski ogled Beograda in vodeni ogled centra Beograda.

✤ 28. 12. 2016 – IZ POLZELE ali ŽALCA V BEOGRAD

Predpriprave na Novo leto 2017 bomo začeli že v Žalcu oz. na Polzeli v poznih večernih urah, od koder se bomo s party busem odpravili proti Beogradu.

✤ 29. 12. 2016 – PRIHOD V BEOGRAD

Do srbske prestolnice bomo prispeli v dopoldanskih urah in si privoščili ogled najbolj hude novoletne PARTY DESTINACIJE. Videli bomo:
Shopping center Ušće, Palačo Srbija, Sava center, Park neuvrščenih. Po ogledu pa sledi še nekaj boljšega: namestitev in čas za osvežitev ter priprave na 1. VEČER V BEOGRADU.

✤ 30. 12. 2016 – BEOGRAD

Po jutranjem zajtrku in kratki osvežitvi nas bo pot vodila na Dedinje do Hiše cvetja, kjer si bomo ogledali grob najbolj znanega Jugoslovana vseh časov – Josipa Broza Tita. Za vse športne fanatike pa se bomo popeljali mimo stadiona Crvene zvezde, da pa bi vse skupaj še nekoliko začinili še mimo stadiona največjega tekmeca Partizana. Po ogledu gremo do hotela, kjer se bomo pripravili za enega od VRHUNCEV NOVOLETNEGA POTOVANJA. Čakala nas bo prava srbska večerja s trubači! Še preden se bomo izgubili v fuziji omamnih okusov, pa za lažjo prebavo sledi pravi RAZVRAT na enem od beograjskih splavov!

✤ 31. 12. 2016 – SILVESTROVO V BEOGRADU

Po pestri noči si bomo privoščili zajtrk in odšli na orientacijski ogled mesta, kjer si bomo ogledali:
Terazije, Beograđanko, elegantno Knez Mihajlovo ulico, Trg republike, Srbsko skupščino in
trdnjavo Kalemegdan, po kateri se bomo sprehodili z lokalnim vodnikom.
Po peš ogledu mesta, sledi še vožnja z ladjico po Savi in Donavi. Umirjen začetek ogleda se po navadi hitro spremeni v pravo »PARTY LADJICO«!
Najboljše smo si seveda pustili za konec. Za češnjico na vrhu sledi silvestrovanje v enem izmed FAMOZNIH BEOGRAJSKIH KLUBOV.
Le kdo bo prvi ujel silvestrski poljub?

✤ 1.1.2017 – IZ BEOGRADA PROTI DOMU

Zjutraj bomo zavili v kakšno izmed dišečih pekarn, kjer bomo lahko zapravili še zadnje dinarje, nato pa se podali proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

!!! Prepusti se utripu mesta, ki poteši apetit tudi najbolj izbirčnim. Balkanska kuhinja, vrhunske zabave na splavih in mnogih diskotekah bodo poskrbeli, da bo novo leto po tvojem okusu !!!

 

FB stran dogodka: https://www.facebook.com/events/199131160515292/

novoleto2017