KDO BO OSVOJIL NASTOP NA VELIKEM ODRU ŠKISOVE TRŽNICE?

Ljubljana, 6. 3. 2018 – Ko že pridno beležimo datum 10. maj v svoje koledarčke in planiramo študijske obveznosti okrog tega datuma, nas ta četrtek čaka prvo veliko dejanje – ŠkisoLOV 2018. V četrtek, 8. 3. 2018, se bo v Orto Baru v Ljubljani 5 mladih glasbenih skupin pomerilo za nastop na največjem študentskem odru Škisove tržnice 2018!

Zveza ŠKIS tudi letos v okviru Škisove tržnice perspektivnim mladim glasbenim skupinam ponuja
priložnost, da se predstavijo na glavnem odru in obiskovalce ogrejejo za večerni del prireditve, ko se
na dveh glasbenih odrih predstavijo velikani slovenske in tuje popularne glasbe. Letošnji ŠkisoLOV
– predizbor za nastop na Škisovi tržnici – bo potekal v četrtek, 8. 3. 2018, od 20. ure dalje v Orto
Baru v Ljubljani
.

Za zmago na predizboru, ki prinaša nastop na Škisovi tržnici, se bodo pomerili člani petih mladih glasbenih skupin: Rock Angeles, Iskreni Kreteni, Tooth In The Sky, Nevermind in Joker Out. O zmagovalcu bodo odločili tako obiskovalci kot tudi člani strokovne žirije, ki je bila sestavljena posebej za to priložnost. Strokovno žirijo sestavljajo Jernej Tomazin, vodja Škisove tržnice 2018, Patricija Premrov, predsednica Zveze ŠKIS, Tomaž Kozovinc, večerni program Škisove tržnice in Trkaj, dolgoletni glasbenik in umetnik na slovenski glasbeni sceni.

Zmagovalna skupina ŠkisoLOVa bo zaokrožila in dopolnila kakovosten glasbeni program, ki bo ob študentskih klubih, pestrem dogajanju in obiskovalcih spisal zgodbo Škisove tržnice 2018.